Hoe draag ik iemand voor?

Kent u iemand die volgens u een prijs verdient voor zijn of haar vrijwilligerswerk? Draag hem of haar dan voor voor de Arnhemse Stadsprijs voor Vrijwilligerswerk via dit formulier.

Individuele prijs
Deze prijs is bedoeld voor Arnhemmers die in uw ogen de titel ‘vrijwilliger van het jaar’ verdienen. Een vrijwilliger die door zijn of haar werk het verschil maakt, anderen helpt of al jarenlang de stille kracht van een organisatie is.
Kent u Arnhemse vrijwilligers die aan deze omschrijving voldoen en het volgens u verdienen om eens in het zonnetje gezet te worden, draag hen dan voor voor de individuele prijs, door het voordrachtformulier in te sturen vóór 15 september 2018.

Groepsprijs
U kunt ook een groep/organisatie voordragen voor de prijs. Bijvoorbeeld de organisatie waar u zelf met plezier als vrijwilliger actief bent en die in uw ogen veel werk verricht, of een buurtinitiatief waar een groep vrijwilligers met elkaar samenwerkt en zich voor anderen inzet. Dit soort organisaties en vrijwilligers kunt u nomineren voor de groepsprijs, door het voordrachtformulier in te sturen vóór 15 september 2018.